Ado Arena fyller 2 år

  – 15 til 16 okt. 2016

  Fikk vi anledning til å være med å feire AdO arena sitt 2 års jubileum.

  Her var det mange glade barn og voksne som tok turen innom funbooth. Vi silte opp med digital bakgrunn og sendte bildene etter taking på storskjermen til AdO arena slik at de ble delt med alle i svømmehallen.

  Tusen takk for at vi fikk være med å feire med dere AdO arena!

  Litt om AdO arena i Bergen:

  (Hentet fra http://adoarena.no/om-ado-arena/historien-bak-arenaen/)

  I tilknytningen til åpningen er det vært flere merkedager. Navnet kom på plass i mai 2014, og gleden var stor da anlegget ble oppkalt etter verdensmester i 100 meter bryst, Alexander Dale Oen. Alexander Dale Oen Arena ble det nye navnet, og på kortform AdO arena. Alexander gikk bort så alt for tidlig, men har solid fotavtrykk i den nye arenaen. Det blir sagt at planen var at 50-meterbassenget skulle være 2 meter dypt, men Oen sa klart ifra om at 3 meter dybde ville trekke de aller beste svømmerne til internasjonale konkurranser i Bergen. Som sagt så gjort, og Oen’s meter var et faktum.

  Storebror Robin Dale Oen fikk æren av å være den første til å teste det nye bassenget den 23. juni, og den første svømmeturen i AdO arena var et faktum. De neste som hoppet utti var landslagssvømmere, barn fra The Dale Oen Experience og byråd Helge Stormoen. Stupebassenget ble innviet med et synkronstup fra 10-meteren av Espen Valheim og Amund Nordal Gismervik

  Comments are closed.